donderdag 20 september 2012

Time for a new season

Morgen begint de herfst weer. Morgen pas? Als je uit het raam kijkt lijkt het wel of we de zomer hebben overgeslagen. Regen, wind, kou en noem het allemaal maar op. Maar gelukkig heeft de herfst ook mooie kanten. Natuurlijk hopen we op wat mooie herfstdagen met de laatste restjes zon. Zelf vind ik het altijd erg leuk om foto's te maken. De bomen veranderen in allerlei mooie kleuren en ook de zon krijgt een hele mooie oranje gloed. Maar het allerleukste van de herfst: Tijd voor nieuwe kleren!


Ik ben al weer druk met alle catalogussen door te kijken op zoek naar leuke kleding. Maar voor je al die kleding in je kast hangt, moet je natuurlijk eerst wat ruimte maken. Hier wat tips voor een grote kledingkast schoonmaak!

Tip 1:
Haal al je kleding uit je kast en maak onderscheid tussen zomer en winterkleding. Weet je zeker dat je het deze zomer niet meer gaat dragen? Stop hem dan in een grote tas/doos en berg het ergens op tot het weer lente word. De helft van je kleding is al opgeruimd en dit zorgt al voor een hoop ruimte (wat scheelt als je een kleine kledingkast hebt zoals ik).

Tumblr_m2h9zcgyrr1qctjnko1_500_large

Tip 2: 
Pas alle kleding. Ben je gegroeid en ga je deze kleding nog wel dragen deze herfst/winter? Verzamel alle kleding die je niet meer gaat dragen en stop ze in een grote vuilniszak. Misschien zit er nog iets leuks bij voor je nichtje/buurmeisje of wie dan ook. Anders kun je je kleding altijd nog inleveren bij een goed doel zoals het  leger des heils. Zij zijn er altijd blij mee.

6325762578_0e53c59563_z_large

Tip 3: 
Maak een goede indeling. Oke het klinkt misschien een beetje vreemd, maar de kleding die ik het meeste draag liggen meestal helemaal onder aan de stapel. Als ik haast heb en ik heb snel iets nodig, blijft de stapel meestal niet echt netjes


Oke dit zijn wat tips uit eigen ervaring. En nu is het tijd om te shoppen! 

xx Ryanne

Ps. Nog geen tijd/geld om te shoppen? Maak een moodboard om te kijken wat je leuk vind. Leuk om te doen en super handig.

2 opmerkingen:

  1. Ja je hebt helemaal gelijk, ik ga je tips ook even toepassen en dan is het shoppen geblazen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke blog eg handige tips ! Ik volg je, zullen we follow ruil doen ? :)

    BeantwoordenVerwijderen