zondag 24 maart 2013

Shoplog Haarlem

Volgens mij heb ik de lente en de zomer gemist. Het is nu al 24 maart en de gevoelstemperatuur ligt tussen de -10 en -15! Om toch nog een beetje het zomergevoel te krijgen ging ik gister samen met mijn moeder en mijn zusje een paar uurtjes Haarlem in om is lekker zomerkleding te shoppen. Nu alleen nog stiekem hopen dat de zomer dan ook echt komt. Let the sun shine!

Ten eerste kocht ik dit jurkje met tribal print bij de V&D. Toen ik hem zag was ik er meteen verliefd op. Hij komt tot net boven je knie en heeft elastiek zodat de bovenkant een beetje poft. 

Veder kocht ik dit roze topje met kant bij de Sting. Vooral de knoop onderaan vind ik erg leuk. 

Met dit nep leren jasje ben ik ook super blij. Ik wilde al een tijdje zo'n jasje, maar telkens zat hij niet lekker of was mijn maat uitverkocht. Ook dit jasje komt van de Sting

Tot slot had ik nieuwe sportkleding nodig. In de catalogus van de H&M had ik al leuke kleding gezien, dus daar was ik ook geslaagd. In de H&M kocht ik een fel roze shirt met de tekst 'A million little things' en een half-lange broek. De broek heeft ook een fel rozen en een zwarte bandTot slot was mijn moeder daarvoor een paar dagen in Portugal geweest. Daar kocht ze voor mij dit bandje en dit super mooie horloge <3.


Nu ik er helemaal klaar voor ben, kan ik niet wachten tot het weer zomer is. Nu alleen nog hopen dat 'ie nog komt. Heb jij je zomercollectie al aangevuld?

1 opmerking: