maandag 24 juni 2013

Once upon a day in Rome: Day 4

Deze dag reisden we verder naar Sorrento, een kustplaats aan de baai van Napels. En dat was maar goed ook, want het was die dag een stuk kouder en het regende. Dus na de kamercheck stapten we in de bus. En na 2,5 uur maakten we onze tussenstop om te lunchen bij een oud amfitheater. Dit was een soort goedmaakertje, omdat we niet in het Colosseum waren geweest. Tijdens de hele busreis had het geregend, maar precies daar leek het wel 40 graden. Hier maakten we ook de groepsfoto's.

 
We konden natuurlijk niet de hele dag 'verspillen' aan de reis, dus we reisden direct door naar Paestum. Paestum staat als sinds de Romeinse oudheid bekend om haar rozen en het hele museum rook dan ook helemaal naar rozen. Verder staan in Paestum ook één van de best bewaarde Griekse tempels.
 
 
 
 
Zoals ik al zei stond ons hotel in Sorrento. Dit was in de negentiende eeuw een rijke badplaats en ligt direct aan de kust. Het had een heel gezellig centrum en het hotel was ook erg mooi. Ik heb nog even wat plaatjes opgezocht als impressie (ik had hier jammer genoeg geen foto's van genomen)
 
 
De gemeente van Sorrento heeft ook een enorme boomgaard vol met citroenen en sinaasappels.
  
 
Nog een fijne vakantie
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten